Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Miskolci Nemzeti Színház a Városmajori Színházi Szemle keretében augusztus 31-én bemutatott előadása teltházas volt, a budapesti közönség hosszú percekig tartó vastapssal jutalmazta őket.

Szeptember 16-án a Városmajori Szabadtéri Színpad évadzáróján osztották ki a 10. Városmajori Színházi Szemle díjait, melyen a Miskolci Nemzeti Színház A revizor című előadását választották a Szemle legjobbjának, Görög László pedig a legjobb férfi főszereplő díját nyerte el. A díjnyertes előadást Béres Attila rendezte.

A Szemlén résztvevő társulatok produkcióit egy négyfős szakmai zsűri kísérte figyelemmel: Tóth Ildikó, Prima Primissima díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, Szinetár Miklós, Kossuth-díjas rendező, érdemes és kiváló művész, László Ferenc színikritikus és Benkő Nóra, a Szabad Tér Színház ügyvezető igazgatója. Idén a négyfős zsűri mellett egy ötfős közönségzsűri is figyelemmel kísérte az előadásokat, valamint a Városmajori színház honlapján a közönség is leadhatta online a szavazatát a legjobb előadásra.