Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
DJ Ashba, korábbi Guns N' Roses és Sixx:A.M. gitárosa, döntött: hivatalosan is megváltoztatja nevét, hogy megszabaduljon a félreértésektől és az árnyékból, amit a korábbi névvel társítottak. Az Ashba név az ő keresztnevének és vezetéknevétnek monogramjából származott, azonban most úgy érzi, hogy ideje új fejezetet nyitni.

"A Daren Jay Ashba néven születtem, de apám volt az egyetlen, aki valaha is Daren-nek szólított, ő viszont pár évvel később lelépett. Anyukám aztán újra férjhez ment egy csodálatos emberhez, akit az igazi apukámnak tartok, és akivel azóta is együtt vannak. Mivel neki akkor már volt négy gyereke és az egyiküket Daren-nek hívták, én – a két keresztnevem monogramjából – azonnal DJ lettem. A mai napig senki sem szólít a valódi nevem. Csak a biológiai apám tette ezt, akiről nincsenek túl szép emlékeim. A Daren-t sosem éreztem magaménak, és ami azt illeti, a DJ-t sem. A barátaim Ash-nek szólítanak, ami a vezetéknevem rövidítéséből jött, és ezt tényleg szeretem. A DJ-t nem én választottam, és gitárosként nem is volt túl szerencsés, mivel még mindig kapok olyan kérdéseket, hogy tényleg DJ, vagyis lemezlovas vagyok-e. Hivatalosan is megváltoztatom a nevemet Ashba-ra, ti pedig szólítsatok csak Ash-nek! Így remélhetőleg nem lesz több félreértés!" – nyilatkozta Ashba.

Az új név bejelentése egybeesett Ashba legújabb dalának, a "Party Tonight"-nak a megjelenésével, amelyben Dia Campton is közreműködött. Az új dal egy új fejezet kezdetét jelzi Ashba életében, amelyben az új név egyúttal az őszinte és autentikus önmegvalósítást is jelképezi. A rajongók és a zenei közösség várakozással tekintenek az Ashba néven folytatódó pályafutásra, amelyet a zenész személyes és művészi fejlődése jellemz majd.