Megan Fox is szerepet vállalt a Diablo legújabb részének népszerűsítésében, ami valljuk be, egész jól sikerült.

Az idő múlásával a játékipari cégek felismerték a potenciált abban, hogy sztárokkal, világsztárokkal kössenek megállapodásokat. Ez ma már új szintre növekedett, és játszható karakterekké váltak a hírességek.

Általuk még több példányszámban értékesíthetik a játékokat, és itt súlyos dollármilliókról van szó. Hatalmas üzletággá nőtte ki magát a játékipar, és nem ritka, amikor világsztárok jelennek meg a reklámfilmekben.

Megan Foxot senkinek sem kell bemutatnunk, még mindig a világ egyik legvonzóbb nője, aki finoman szólva is látványos vonalakkal rendelkezik. Imádják a követők, és tesz is róla, hogy figyeljenek rá.

Mint arról korábban beszámoltunk, szépen fogy a Diablo IV, amihez Fox is hozzájárulhat. A világhírű színésznő és modell szexi ruhában köszönt be, abszolúte passzolván a Diablo világához.

Rengetegen játszanak a legendás játékkal, és Megan Fox remek választás volt a készítők részéről, akik nem kevés pénzt tehettek le az asztalra azért, hogy a sztár elvállalja ezt a rövid, de annál látványosabb szerepet.