Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Nyári karbantartásba kezd a MIHŐ

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Avason és a Belvárosban június 25-től előreláthatólag június 28-ig szünetel a melegvíz-szolgáltatás. 

A MIHŐ a nyári karbantartás ideje alatt gondoskodik a távhőrendszer ellenőrzéséről, karbantartásáról, ezzel megalapozva a következő fűtési idény üzembiztonságát. A karbantartás során olyan hibákat tárnak fel, szüntetnek meg, melyek télen akár fűtés szolgáltatás kiesét is okozhatnának.

A MIHŐ közleménye szerint a karbantartási munkák miatt az Avas és Belváros városrészekben június 25-én kedden 0:00 órától előreláthatólag június 28-án pénteken 24:00 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás.

Diósgyőr és Bulgárföld városrészekben, illetve kisebb ellátási területeken néhány órás szolgáltatási szünettel járó karbantartás lehetséges a nyár folyamán, melyről a MIHŐ külön értesíti az érintett Ügyfeleket.

A MIHŐ azt javasolja ügyfeleinek, hogy a szolgáltatási szünet alatt ne használják a melegvíz-csapokat, ugyanis a karbantartása idején a melegvíz-csapokból is hideg víz folyik, amit viszont a melegvíz-mérőóra mér meg és ez indokolatlan többletköltséget okoz a fogyasztó számára.

A társaság arra is felhívja a figyelmet, hogy a lakóépületek belső fűtési rendszerében a nyári karbantartás időszakában is van víz, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.