Kezdőlap Uncategorized

Óriási választék, kiváló minőség, megfizethető áron – a PizzAvas megnyitotta kapuit

Miskolcon, a Testvérvárosok útja 16 szám alatt megnyílt a PizzAvas. A nevéből is egyértelműen kivehető, hogy pizzázóról van szó, de emellett széles választékkal, gyrosokkal, hamburgerekkel, salátákkal és finom édességekkel, üdítőkkel is várják a vendégeket.

A pizzéria Miskolcon ugyan újnak számít, de gesztelyi és szerencsi testvérpizzéria a garancia arra, hogy egy már jól bevált technológiát, receptúrát átültetve, egy folyamatos, jó minőségű szolgáltatást, termékskálát honosítsanak meg helyben is. Az Avas városrész gasztronómia és vendéglátás területén fehér foltnak számít, így a szolgáltatás e téren is újdonság.

Nem kevesebb, mint 36 féle pizzából lehet választani, amelyeket olasz szalagos kemencén sütnek, így garantált az állandó, kiváló minőség. A PizzAvas gyors kiszállítás ígér és emellett lehetőség van helyben fogyasztásra, vagy elvitelre. Érdemes talán néhány olyan különlegességet megemlíteni, mellyel kevés pizzeriában találkoznak a vevők! Ilyen a töltött Calzone pizza, a pizza tekercs és a négy kívánság pizza, melyen a vendég állítja össze a feltétek sorát.

A diszpécser telefonon és online is fogadja a rendeléseket. Fontos, hogy nem csak pizzát, hamburgereket, vagy gyrost lehet rendelni, hanem az édes szájúakra is gondoltak a PizzAvasnál. Számukra marlenkát, palacsintát és sajttortákat készítenek: az édesség után bizonyára jól fog esni a jéghideg sör, üdítő, illetve egy kiváló DVTK-kávé.

Jelenleg az Avason és szűkebb környezetében kérhető az ingyenes kiszállítás, de ez már a közeljövőben bővülni fog Egyetemváros, Görömböly, Hejőcsaba, Belváros, Tapolca városrészekkel.

Weboldal: www.avaspizza.hu

Telefon: 46/344-444