Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Nem lehet azt mondani, hogy Christina Aguilera ne szeretné a rendkívül feltűnő szetteket, és most is valami hasonlóval állt elő.

A világsztárok gyakorlatilag soha nem unatkoznak, mindig van valamilyen programjuk, vagy épp filmet forgatnak, klipet rendeznek, és így tovább. Rengeteg jó dolog van abban, ha az ember ismert, csak mindezt tudni kell kezelni. Kim Kardashian például nemrég egy újabb érdekes és látványos fotózáson járt, miközben megkérték Nicole Scherzinger kezét.

Érdemes említést tennünk Christina Aguileráról is, akiben mindig ott van a váratlan, a szexi energia, mely gyakorlatilag mindent felülmúl, és ez most sem volt másképp.

Egy nagyon aktív világsztárról beszélünk, aki imádja a divatot, és előszeretettel emeli ki a vonalait. Nos, ez láthatóan legutóbb sem volt másképp, kilométerekről ki lehetne szúrni, és mint általában az lenni szokott, ő került középpontba.