Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Pénz, de honnan? 2024. – Miskolc

Megjött a várva várt pénzeső!

Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrás jut a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, valamint végre megjelentek a KAP, és az agrárium idei pályázati kiírásai is.

A Pénz, de honnan? 2024 roadshow miskolci állomásán május 23-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók az Észak- Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai is nagy népszerűségre számíthatnak, mint az előző években. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrásra lehet pályázni. A kis- és középvállalkozások K+F-re, munkahely-megtartásra és -teremtésre, a modern technológiák beemelésére, a fenntartható gazdaság működtetésére és zöld  energiák fejlesztésére használhatják majd fel az elnyert pályázati pénzeket.

Az agrártámogatások, a KAP 2900 milliárdos EU és hazai programjának keretéből idén 11 program 69 pályázata nyílik meg folyamatosan a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari gazdák, vállalkozások számára.

Folytatódnak a nagyon előnyös képzési pályázatok, ahol nincs területi korlát. Budapesti vállalatok is indulhatnak.

Dübörög a nagy népszerűségnek örvendő Széchenyi Kártya Program Max. 300 milliárddal megnövelték a keretet!

Jön végre a fejlesztéseket segítő pénz – Lesz mire költeni!

A pénzen túl annak hatékony elköltéséről a vállalkozások vagyonának gyarapításáról, értékének megőrzéséről, a mesterséges intelligencia gyorsító és költségcsökkentő hatásáról is szólnak majd az előadók a regionális Pénz, de honnan? roadshow-n.

A roadshow-konferencia most is, mint 23 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

A részletes program és regisztrációs link ITT található.

Várja a Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia az Észak-Magyarország Régió kkv-döntéshozóit és agrárvállalkozóit május 23-án Miskolcon, a Szentpáli utca 1. szám alatt.

(X)