Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Újabb fejlesztések Miskolc interaktív térképén

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A miMAP-on elérhetővé vált a jelenlegi és a 2024 októberétől hatályos képviselői körzetek grafikus megjelenítése is.

Miskolc interaktív térképe – a Miskolc Érted fejlődik gondolat jegyében – 2024 tavaszán azzal a céllal jött létre, hogy a város lakói első kézből értesülhessenek az őket érintő beruházásokról, fejlesztésekről és eseményekről – adta hírül a miskolci önkormányzat.

Egy új fejlesztésnek köszönhetően az interaktív térképen most elérhetővé vált a jelenlegi és a 2024 októberétől hatályos képviselői körzetek grafikus megjelenítése is. Eszerint a felhasználók információt kaphatnak arról, hogy lakóhelyük mely körzethez tartozik, valamint hogy annak ki az önkormányzati képviselője. A közösségépítő fejlesztés segítségével, a térkép alapján a városlakók tájékozódhatnak arról, hogy mely területen élőkkel tartoznak egy közösségbe, kikkel tudnak lakóhelyükön együttműködni, közösen tervezni vagy egyes problémákkal kihez fordulhatnak – olvasható az önkormányzat közleményében.

A térkép ezen a linken érhető el.

A folyamatos fejlesztés alatt álló online felületen a továbbiakban a képviselők elérhetőségét is feltüntetik majd, és tervben van több, további új funkció beépítése is.