Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Biztos, hogy vannak, akik valóban tudtak pihenni az ünnepek alatt, de sokunk számára az ünnepek előtti időszak, a munka mellett, igazi felturbózott rohanás.

Az élet ugyanis nem áll meg, a házimunka sem vár meg, viszont rengeteg plusz teendőnk akad. Sőt, legtöbbünknek talán ez az év legelfoglaltabb időszaka.

Az ünnepek előtt fejvesztve rohangálunk a bevásárlólistánkkal a tömegben, majd sütünk és főzünk, vendégeket fogadunk és vendégségbe megyünk. Majd újból munka, miközben gőzerővel készülhetünk a szilveszterre.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne ez lenne az év egyik legszuperebb ünnepe! Mégis sokan érezzük úgy, hogy szeretnénk kicsit feltöltődni az év végi pörgés után.

A tél tökéletes alkalom arra, hogy ellátogassunk egy day spa-ba, ahol pihentető kezeléseket vehetünk igénybe.

Persze nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy egész napot erre szánjon – azért érdemes szétnézni a kedvezményes kuponokat kínáló weboldalakon –, így az is tökéletes, ha lazítunk egy kicsit az infraszaunába, esetleg kérünk egy arckezelést vagy egy finom masszázst.

Természetesen az otthonunkból is varázsolhatunk egy mini spa-t, csak szánjunk időt a fürdésre, illóolajakkal és gyertyákkal, valamint pihentető zenével, hogy ápoljuk a lelkünk.