Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha nyár, akkor a magyar zenészek is új, üde és modern slágerekkel, feldolgozásokkal jelennek meg a zenei piacon. DR BRS (Béres Attila) -DJ, rapper és zenei producer- kollaborációbanVeréb Tomival énekes, színész- szintén egy régi sláger közös feldolgozásával jelentkezett. A napokban debütált az albán származású magyar énekes Delhusa Gjon ikonikus dala, a Nika Se Perimeno-nak a remixe, mely a Hozzám tartozol címet kapta. A jellegzetes, fülbemászó elemeket megtartva, trendi, frissítő hangzást adtak az eredeti dalnak. Az új változat ötvözi a modern pop és elekronikus zene komponenseit, igazodva a mai zenei trendekhez. A szám gyorsan népszerűvé vált, különösen a fiatalabb generáció és a TikTok-felhasználók körében, melyhez a nyár hangulatát idéző autentikus helyszínen, Cipruson forgatott modern, látványos videóklip is hozzátett – tudhatjuk meg a Doily oldaláról. Veréb Tomi azt is elárulta, hogy a klipben látható lányok random kerültek a forgatásba, leszólították őket, miközben táncos videóikat készítették Aphrodité sziklájánál.

"Ha elég türelmes vagy, bevonzod a pozitív dolgokat." – nyilatkozta DR BRS, utalva arra, hogy kivárta a kollaborációt Veréb Tomival. 

A páros bízik benne, hogy a közös munka eredményeként született dal a nyár egyik népszerű és keresett slágere lesz.