Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

27.000 Borangoló emelte poharát a fesztivál történetének legszínesebb program- és gasztronómiai kínálatára. 

68 programhelyszín és 97 borászat látta vendégül az idei Borangolókat, akik 46 magánpince és 22 gasztronómiai szolgáltató kínálatából is válogathattak és 20 helyszínen 55 fellépő zenéjére és előadására szórakozhattak a májusi hétvégén.

A már jól ismert programokon túl, mint a Bandukoló gyermekprogram, a kézműves- és mesefoglalkoztatók, az exkluzív borkóstolók, a borcsevejek, a ginkóstoló, a gasztronómiai ínyencségek, a fényfestés és a változatos zenei kínálat, idén új vizekre evezett a Borangolás.

Nagy sikerrel zajlottak új zöld és szemléletformáló programjaink, és büszkén mutatkoztak be a Borangolás örökmozgó „szuperhősei”, az AVASember és a kisAVASemberek, akik első alkalommal bizonyították, kik a leggyorsabbak, legügyesebbek a hegyen.

A szervezők köszönik a részvételt és azt ígérik, rövidesen jelentkeznek fotós és videós beszámolóikkal.

"A XI. Avasi Borangolás főtámogatói a MIReHu Nonprofit Kft. és az OTP Bank. Kiemelt támogatónk az Avalon Fleet. Emeljük poharunk Miskolc városára, köszönjük a partnerséget!"