Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Vannak, akik szerint ez már sok, míg sokan mások támogatják Rihannát, és dicséretekkel halmozzák el.

A várandósság egy igazán különleges időszak, de vannak, akik inkább mindezt megtartják maguknak. Mások pedig fotózásokra járnak, és megosztják a világgal azokat a pillanatokat, amiket akkor rögzítettek róluk.

Évekkel korábban nem volt ekkora divatja ennek, de ma már egy sokkal nyíltabb világot élünk. Sokat gyorsított és lazított ezen a közösségi média, az internet elterjedése, amiből a sztárok szépen profitálnak.

Rihanna sem panaszkodhat, már 152 millióan követik, annak ellenére is, messze nem olyan aktív, mint sokan mások. Ettől függetlenül imádják a rajongók, szeretik az oldalát, de a kritikák sem maradnak el.

Rövid időn belül második alkalommal várandós, és azóta számtalan fotó készült róla. Büszkén mutatja várandós formáját, csodálatosan néz ki, bár vannak, akik szerint ez inkább a családi körre tartozik.

Ugyanakkor ne feledjük, Rihanna világsztár, teljesen más életet él, és ha szeretné megosztani ezeket a fotókat, joga van hozzá. Legutóbb fehérneműs fotók készültek róla, amik ugyancsak sok dicséretet kaptak.