Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Rolling Stones ikonikus gitárosa, Keith Richards sok zenei műfajról és előadóról mondta már el a véleményét az évek során, és ezek nem mindig voltak éppen hízelgőek.

Néhány interjúban a Led Zeppelin is szóba került, akikkel kapcsolatban a zenész azt hozta fel kritikaként, hogy Robert Plant hangja nagyon idegesítő és igazából az egész bandát csak a menedzser, Peter Grant rakta össze, Jimmy Page pedig reagált is Richards szavaira.
 
Keith Richards: "Jimmy Page nagyszerű gitáros és valóban minden tiszteletet megérdemel, de a Led Zeppelin-t nem szeretem. Meghallgattam pár albumukat, de az énekesük hangja egyre jobban idegesített és összességében is elég sekélyes a zenéjük. Igazából az egészet a menedzserük, Peter Grant rakta össze, úgyhogy ők is csak egy megcsinált zenekar, mint sokan mások."
 
Jimmy Page reakciója: "tényleg ezt mondta? Hogy lettünk volna megcsinált zenekar, mikor teljesen természetesen alakult minden? Azt hittem, ő érzi az ilyesmit, úgyhogy meglep, hogy ezt nyilatkozta. Korábban csak annyi jutott el hozzám, hogy szereti a zenénket, csak Robert hangjáért nem rajong különösebben, ami persze ízlés kérdése és teljesen szubjektív dolog, ezeken a gúnyos megjegyzésein viszont csodálkozom, mert párszor zenéltünk együtt és nem volt semmi gond, szóval fogalmam sincs, mi ez az egész. Talán csak direkt valami megosztót akart mondani, hogy kiderüljön, ugrom-e az ilyesmire, de nem fogok."