Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hús helyett egészen elképesztő mennyiségű sajtot kapunk a Burger King legújabb thaiföldi ajánlatának keretében.

A gyorsétteremlánc helyi üzemeltetője vezette be a legújabb szenzációt, az általuk csak „igazi sajtburgernek” nevezett terméket, melynek különlegessége, hogy húspogácsa helyett nem kevesebb, mint 20 szelet sajt kerül bele.
Az új, indokolatlanul sajtos burger vasárnap jelent meg a thaiföldi Burger King éttermek kínálatában, ráadásul a szokásos 380 thai bátos (3765 forint) árhoz képest jóval kedvezőbb, mindössze 109 thai bátos (1080 forint) árral jelent meg.

A helyi közösségi médiában szinte futótűzként terjedt az új termék híre, a TikTokot pedig azóta elárasztották azok a videók, melyeket a felhasználók a döbbenetesen sajtos burgert kóstolják.

A Burger King vasárnap a közösségi médiában tett közzé egy bejegyzést a debütálás alkalmából, és nem is gondolták túl a promóciót:
„Ez nem vicc. Ez a valóság”

Noha az ötlet bizonyára sok sajtimádó szívét megmelengette, a burgert kóstolók közül kifejezetten sokan jelezték a közösségi médiában, hogy „ez már kicsit túl sok”, utalva a sajt mennyiségére a burgerben:

Volt, aki azt írta, csak a felét tudta elfogyasztani, de olyan is akadt, aki túl intenzívnek találta. Mindenesetre, még ha a burger nem is lesz a thaiföldiek kedvence, egy tökéletes promóció volt arra, hogy még több vendéget csábítsanak a Burger King éttermeibe.