Baka Krisztián tiszaújvárosi tűzoltó két és fél éves kisfia, Krisztián egészségesen jött a világra, azonban nyolchónapos korában agyhártyagyulladással kórházba került, majd kómába esett.

Mire legyőzte a fertőzést és magához tért, kiderült, hogy elveszítette a látását, a hallását, a mozgása pedig súlyosan sérült. 


/A fotó Krisztián nyolc hónapos korában készült, a betegség előtt/

A szülők azonban nem adták fel a reményt. Addig küzdenek, amíg el nem érik, hogy gyermekük minél teljesebb életet élhessen, ez azonban súlyos anyagi terhet jelent a családnak. A már folyamatban lévő kezelések, fejlesztések mellett keresik a további lehetőségeket, amelyek segíthetik Krisztiánt a felépülésben, ezért örömmel fogadják a jótanácsokat is.

„Most rajtunk a sor, hogy segítsünk. A Supersum Alapítvány és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság idén áprilisban egy jótékonysági futást szervez Tiszaújvárosban. A nevezési díjakból befolyt összegből Krisztián gyógyulását, felépülését támogatjuk. Egy kisfiút, aki még túl fiatal ahhoz, hogy ilyen nehézségekkel kelljen megküzdenie…”

/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/
 

Aki anyagilag szeretné támogatni a kis harcost, az megteheti az alapítvány számlaszámán keresztül:
Supersum Alapítvány
K&H BANK
Bankszámlaszám: 10402764-50526972-78881008
IBAN: HU72 10402764-50526972-78881008
Swift kód: OKHB HUHB
Közlemény: KRISZTIÁN

/Fotók és szöveg forrása: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook-oldala/