Miskolc extraligás férfi röplabda csapatua szerda este 19 óra 30 perctől az Egyetemi Körcsarnokban fogadja a Kecskeméti RC együttesét a Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén. A szintén Extraligában szereplő Hírös városiak ellen nem lesz könnyű dolga Bagó László csapatának.

A kezdeti elvesztett pár mérkőzés arra mindenképpen jól szolgált, hogy változásokat eszközöljünk a hozzáállás terén és a keretben – tekintett vissza Bagó László vezetőedző az elmúlt időszakra. Elindult egy tisztulási folyamat, amelynek célja az egyéni érdekek háttérbe szorítása, a csapat előtérbe helyezése újra. Nem baj, ha kevesebben vagyunk, az számít, hogy mindenki egy irányba húzzon. Giorgos, az új görög játékosunk igazolta a hozzá fűzött reményeinket, és érett játékkal segített hozzá bennünket az első hazai győzelmünkhöz. Az új helyzet okozta kezdeti izgalmakon átestünk, több játékosnál a gátak is átszakadtak, szóval jó előjelekkel várjuk a folytatást. A Kecskemét ellen egy szoros, izgalmas találkozóra van kilátás, ezért számítunk a szurkolóink támogatására. Árva Milán sérülése szépen gyógyul, de nem szeretném kockáztatni a rásérülést. Majd közvetlenül a mérkőzés előtt döntök arról, hogy a kezdőcsapatban kap e helyet.

Egy kiélezett meccsre számítok hiszen a Kecskemétnél több játékost ismerek és már sokszor játszottam ellenük szóval tudom azt mondani, hogy van keresni valónk a pályán – kezdett bele a mérkőzés előtti latolgatásba Fenyvesi Dániel szélső ütő. Az új feladó Giorgos érkezésével úgy érzem, hogy sokkal jobban élvezzük a játékot és nyugodtabban tudunk játszani. A rutin meg a mi oldalunk van hiszen a Kecskemétnél egy fiatal csapatról beszélünk szóval remélem ezt a javunkra tudjuk fordítani.

A mérkőzésre a belépés ezúttal is ingyenes lesz, illetve a élőben közvetítik a MEAFC YouTube-csatornáján, de mindenkit arra bíztatnak, hogy a helyszínen szurkolja végig a mérkőzést!