Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Valentin nap közeledtével egyre inkább elhatalmasodik rajtunk a romantika! A párok már jó előre gondolkodhatnak, hogy milyen szerelmes idézetet, vagy levelet írnak az ajándékkártyára, vagy ugye a modern kor rákfenéje, hogy ezt is elektronikusan tesszük már; szóval gondolkodhatunk az üzenőfalra írt szerelmes üzenet szövegén! Ha pedig ugye oda felkerül egyszer valami, akkor örökké megmarad az utókornak, tehát jól gondoljuk meg, mit írunk oda!

Mi most nem az igazán csöpögős vonalon indultunk el, hanem inkább a vicces szerelmi vallomásokat gyűjtöttük össze! Mazsolázzunk picit közöttük:

Alkonyat-rajongó fiúk párjának kötelező darab: Ha vámpírlány volnék, aki vért szív, inkább éhen halnék, hogy meg ne sértselek. (Férfi változat: vampira helyett vámpiro.)

Sportos vallomás: Érted felmennék a mennybe biciklivel és fék nélkül térnék vissza.

Hipszterek figyelmébe: Ha a szerelem marihuána volna, én már túladagolásban meghaltam volna.

Olaszos életérzés: A szerelem csók nélkül olyan, mint a spagetti sajt nélkül.

A legszebb autós vallomás: Ha éjszaka találkoznék veled és azokkal a világító szemeiddel, azt mondanám: szállj be a kocsimba, nekem elromlott a fényszóróm.

Kissé pesszimista, de cáfoló reakciókat könnyű kicsikarni vele: Míg egy másik lány el nem választ…

A lazán rámenősök szövege:  Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy vissza kell jönnöm?

Személyes kedvencem:

Levél a szeretett lénynek: Szerelmem, Érted bármire képes vagyok. Érted átúsznám az óceánt. Felmásznék a világ legmagasabb hegyére is és szembenéznék az akadályokkal, amik elválasztanak minket. Annyira szeretlek, hogy szaladni akarok, hogy világgá kürtöljem a szerelmemet. U.I.: Csütörtökön érkezem, ha nem esik.

Az Oxygen Media is hirdetett egy Valentin-napi játékot! A Nagy Valentin-story játékunkon egy pár nyerheti meg az álom randit!

Mondd el, a ti Storytokat, mi pedig díjazzuk a legjobbat! A Nagy Valentin Story!

Küldjétek el a love storytokat és egy képet magatokról február 14—ig a Győri Hírek Facebook oldalán a poszt alá, vagy Messengeren és nyerjétek meg az álomrandit!

Begördül az aranyszínű BMW, ami elvisz titeket a fodrászhoz, a barberhez, sminkeshez és igazán ünnepi formába önt titeket, aztán irány a páros fotózás, majd kiszabadulhattok a szabadulószobából is! A romantika sosem nem ér véget… virággal és közös vacsorával is meglepünk titeket, aztán irány a spa, hogy tovább pezsegjen a hangulat!

A Nagy Valentin Story! Játssz velünk, és nyerd meg álmaid legromantikusabb randiját!