A Miskolci Road Cycling Club jótékonysági kerékpározást szervezett a Miskolc Nemzeti Színház fennmaradásáért.

Arra kérnek mindenkit, aki szereti a színházat, hogy egy közös jótékonysági kerékpározással segítsen abban hogy a színház túlélje az elkövetkező nehéz időszakot. 

A részvételi díj összege önkéntes alapú, amelyet a kihelyezett adománygyűjtő urnában gyűjtenek majd, és aminek minden egyes forintja a színház rezsiköltségére fordítódik majd. Az összeget már a helyszínen át is nyújtják az intézmény képviselőjének.

November 12-én 13 órától tarts velünk és a befektetett energiád itt megtérül!

/Miskolci Road Cycling Club/

Találkozzunk a Széchenyi utcán, a Színház előtt, hogy együtt tekerjünk le a Diósgyőri várhoz és vissza, ezzel is hozzájárulva eme impozáns épület energiaköltségének fedezéséhez – írják a Facebook-oldalon található meghívójukban. – Legyünk minél többen, hogy játszhassák tovább szerepüket! Kelléknek bármilyen kerékpárt választhatsz, legyen szó montiról, city bikeról, három kerekűről, tandemről vagy akár országútiról. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő és segíteni vágyó kerékpárost!

Amennyiben valaki nem tud jelen lenni, de szeretne segíteni, úgy utalással is megteheti az alábbi számlaszámra:

Miskolci Road Cycling Club
10102718-02601800-01005001

A megjegyzés rovatban a következőket kell feltüntetni: Adomány a Miskolci Nemzeti Színház működésére.

Az így befolyt teljes összeg átutalásra kerül a színház javára, ezért a közleményben feltétlenül tüntessétek fel a fenti szöveget.