Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Telegdy Dániel Márton, vagy ahogy az ország megismerte, T. Danny (1998) magyar énekes, rapper és dalszerző sportoló családban nőtt fel (bátyja úszásban, nővére pedig kosárlabdában remekel). Gyermekkorában ő is több sportágat kipróbált, mégis művészi vonalon találta meg önmagát. Elmondása szerint fiatal korában Eminem stílusa és munkássága volt rá nagy hatással. 
A zenei pályán az áttörést a Csak Te és a Megmondtam című dalaival érte el. Nevével az utóbbi időben a Dancing with the Stars-nak köszönhetően találkozhattunk. S bár Lissák Laurával a 3. helyen végeztek, ismertség szempontjából (is) az előadó mégis sokat profitált a versenyből.

Az énekes decemberben megjelenő slágere Bob Marley ikonikus dalára utalva a No woman no cry címet kapta, mely a T. Danny-re jellemző modern rap és hip-hop elemeket ötvözi. A mű témáját a nőkkel való kapcsolatok és az ebből adódó küzdelmek adják, emellett a családi kötelék és az anyai szeretet fontosságát is hangsúlyozza. Személyes voltát -és egyben a lazaságát is- tovább erősíti, hogy a dal végén elhangzik egy bocsánatkérés az édesanyja irányába. A hatásosságot a produkció minimalista stílusa adja, melyben a mondanivalót a beat emeli ki. Nem meglepő, hogy egy csapásra kivívta a rajongók elismerését, hisz a témával a saját életükön keresztül a hallgatók is könnyen azonosulni tudnak; több kommentelő is úgy véleményezte, hogy a hang mellett a szövege is tökéletesre sikeredett – olvasható a Doily oldalán. A Young Fly-jal közös dal a 9. a legnépszerűbb zenei videók között, 5 hónap alatt 12 milliónál több megtekintésnél tart. A fanok a nyár folyamán (július 19.) a Budapest Parkban találkozhatnak majd az énekessel.