Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon sokat dolozik Taylor Swift, s nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem terhes számára ez a sok munka. A Reputation albumát is újravette…

…vagy újraveszi, nem tudjuk, hogy hol tartanak a munkák. Az viszont biztos, hogy kaptunk egy kis ízelítőt a korongon szereplő egyik dal újrafelvett változatából.  A Look What You Made Me Do a 2017-es Reputation korong első számú kislemeze volt. Arról egyelőre nem érkezett hivatalos információ, hogy a korong újra felvett változata mikor érkezik.

Taylor Swift egyébként világkörüli turnén van, az Eras Tour hatalmas sikerrel dübörög. Az énekesnő nemrég újra kiadta korábbi nagylemezét: a Speak Now (Taylor's Version) is óriási népszerűségnek örvend, s a napokban érkezett a bejelentés, hogy az 1989 című albumot is újra felveszi majd. Lehet, hogy a 2017-es Reputation-nak is ez lesz a sorsa. Mindenesetre a Look What You Made Me Do új verziója már elkészült, de mi az eredetit is imádjuk!

photo: Mert & Marcus