Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy alkalmazott benézte a címet, a cég pedig lebontotta a házat!
Susan Hodgson, a tulaj egy interjúban osztotta meg nem mindennapi történetét: amikor a múlt hónapban visszatért a nyaralásból, a régóta a tulajdonában lévő családi háza helyén csak egy hatalmas halom törmeléket talált.
A nő nem rejtette véka alá véleményét:

„Dühös vagyok. Folyton arra ébredek, hogy ‘Ez az egész csak egy vicc, vagy valami ilyesmi?’. Egyszerűen sokkos állapotban vagyok.”

Elárulta, épp a nyaraláson volt, amikor az egyik szomszédja felhívta, és azt kérdezte tőle, felbérelt-e valakit, hogy lebontsa az akkor épp üresen álló házat. Ekkor a nő egyértelműen jelezte, hogy nem tud semmi ilyesmiről, ám a szomszéd már csak annyit mondott, hogy „van itt valaki, aki épp most bontotta le az egész házat”.

Ezt követően a szomszéd felháborodva ment oda munkásokhoz, hogy szembesítse őket, akik „csúnyán viselkedtek”, azt mondták a szomszédnak, hogy „fogja be és törődjön a saját dolgával”. Mivel a nő épp nyaralt, egy családtagját küldte az akkor már majdnem teljesen lebontott házhoz, hogy kiderítse, mégis mi történik.

Hodgson elmondása szerint miután a családtag számonkérte a munkásokat és elkérte a bontási engedélyt, gyorsan fény derült arra, hogy rossz címen vannak, ezt pedig elismerték a munkások is.

A nő a nyaralásból hazatérve feljelentést tett a rendőrségen és ügyvédekkel is beszélt, ám egyelőre nem tudja, hogyan tovább, mivel a bontásért felelős cég a mai napig nem vette fel vele a kapcsolatot.