Minden család izgatottan várja az első karácsonyt az újszülöttel. Igen ám, de ő erre később nem emlékszik majd. Vagy mégis?

Szuper dolog az ünnepek előtt ellátogatni együtt egy profi fotóshoz, aki csodálatos képeket készít rólatok a babával, de készíthettek ennél személyesebb emléket is.

Vásárold meg a kisbabád első karácsonyi mesekönyvét, amivel egyben hagyományt is teremthetsz. Hogyan? Az persze egyértelmű, hogy minden karácsony előtt felolvasod neki a mesét.

Amennyiben viszont minden évben vásárolsz számára egy karácsonyi mesekönyvet, beleírhatod a nevét és az aktuális évszámot is, így hosszú éveken keresztül fenntarthatod az általad teremtett hagyományt.

A második karácsonyon már adhatsz a kezébe zsírkrétát, amivel rajzolhat, később pedig írhat az utolsó oldalra, így jó pár évvel később együtt nosztalgiázhattok a kincset érő könyvek felett.

De befestheted piros vagy zöld vízfestékkel a lábát vagy a kezét és lenyomatot készítesz róla a könyvbe.

Megteheted továbbá azt is, hogy minden évben elrejtesz az aktuális könyvbe egy fotót, amelyiken például a karácsonyfa előtt ül, vagy áll később, így szintén évről évre követhető a látványos változás.

Készíthetsz egy masnival átkötött hajfürtből könyvjelzőt is évente, ez is csodás emlék lesz majd.

Hozzávalók, a mesekönyvön kívül: egy csipet fantázia…

Boldog karácsonyt!