Kezdőlap BORSOD Borsod - Sport

Tele lesz a DVTK stadion

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az MVK Zrt. Rásegítő villamosokat indít a, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

Az új DVTK Stadion történetének egyik legmagasabb nézőszáma várható a vasárnapi bajnokavató meccsen, hiszen továbbra is hatalmas az érdeklődés Diósgyőrben, Miskolcon és az egész vármegyében.

A klub úgy döntött, hogy ezen a találkozón a T és U szektorok helyett az X szektorban helyezi el a győri vendégszurkolókat. A döntésnek köszönhetően így az R, az S és a T szektorok is a hazai szurkolók rendelkezésére állnak.

A hazai szurkolók csütörtök estig 10.000 belépőjegyet vásároltak meg elővételben, a jegyfogyás mértékének megfelelően a klubnak ezért újabb szektorokat kellett megnyitnia és a vendégszektor is áthelyezésre került.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő villamos járatokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő villamosok a Tiszai pályaudvarról 15:47-kor, 16:02-kor és 16:17-kor indulnak. A mérkőzést és ünnepséget követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

Merkantil Bank Liga 37. forduló

2023. május 14., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK – ETO FC Győr