Teljes a Balaton Sound Line Up!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hajnalig tartó bulik, majd’ 200 előadó – teljes a Balaton Sound zenei programja!

A fesztivál július 3-án, szerdán kezdődik és vasárnap hajnalig tart Zamárdiban. A buli idéntől még hosszabb, hiszen a második naptól hajnali 3-ig tart a műsor a nagyszínpadon, a B stage nevű helyszínen pedig hajnali 6-ig szól az elektronikus zene. A Heineken Balaton nagyszínpadon ismét egy hatalmas ledfal adja a hátteret olyan híres előadóknak, mint Timmy Trumpet, a Purple Disco Machine vagy James Hype.

Filutás Anna, a fesztivál projektvezetője szerint az idei Balaton Sound zenei felhozatalát igyekeztek úgy összeállítani, hogy az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűrítsék a fesztivál négy napjába. Átalakul a helyszín is, a főbejárat új helyre kerül és a nagy előzetes érdeklődés miatt a Sound vendégterét is nagyobbra tervezik az eddigieknél.

Az idei Festival Beach-en, azaz a Fesztiválstrandon fellép többek közt Paul Kalkbrenner, a Mathame, John Newman, a Lost Frequencies, Marshmello, Adam Beyer vagy Stephan Bodzin. A Balaton Sound teljes kínálatát a fesztivál alkalmazásában lehet megnézni.