Az illinois-i férfi nem először tör világrekord-babérokra, most pedig megszerezte legújabb címét, miután 509 belépőkártyát akasztott nyakába, melyekből jóformán ki sem látszott.

Egy illinois-i férfi – akinek egyébként már több Guinness-rekord is fűződik nevéhez – megszerezte legújabb világrekord-címét, miután 509 belépőkártyát akasztott a nyakába.
A Woodstockban élő Salacnib “Sonny” Molina számára mindennapos látványt nyújtanak a belépőkártyák, hiszen 20 éve dolgozik sebészeti ápolóként, az őt foglalkoztató egészségügyi intézmény előtt tisztelegve pedig úgy határozott, megdönti az egyszerre legtöbb nyakbaakasztót viselő személy világrekordját.
Az 509 nyakba aggatott belépőkártyával pedig könnyedén meg is döntötte a rekordot, ám ennél nemesebb célja is volt a mutatvánnyal: pénzt gyűjtött a Soles4Souls nonprofit csoport számára.
A férfi korábban már több rekordot is megdöntött: a nevéhez fűződik ugyanis az egy hónap alatt teljesített legtöbb ultramaraton (férfi kategória); a legnagyobb megtett távolság mezítláb, Legókon sétálva; valamint a legnagyobb só- és borsos zacskók gyűjteménye.