Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
11 éve alkotnak egy párt és 2 kislányuk is született. Házasságról eddig nem volt szó, most mégis úgy tűnik, hogy egybekeltek.

A színésznő egy ausztrál tévéinterjúban hivatkozott férjeként Ryan Goslingre, ami arra engedett következtetni, hogy oltár elé álltak. „Mindenki nagyon kedvesen fogadott itt minket, és a férjem, Ryan is velem van, nagyon jól érezzük magunkat” – lelkendezett Eva Mendes.
A színésznő néhány napja az Instagramon is publikált egy fotót, amin jól látható csuklótetoválása. A „de Gosling” vezetéknév spanyolul szintén arra utalhat, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak.
A magára varratott motívumról azt mondta, hogy évek óta magán viseli, és aki kiszúrja, vicces kérdésekkel kezdi bombázni, amikre ő szeret sejtelmes választ adni. „Ki mondja, hogy nem vagyunk már házasok? Szeretek titkolózni ezzel kapcsolatban. Nagyon rejtélyes nő vagyok” – fejtegette korábban.