Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön 19 óra 30 perckor hazai környezetben folytatja a MEAFC NBI-es férfi röplabdacsapata az elődöntő párharcot a Dág KSE ellen.

Az első mérkőzésen vasárnap Dágon 3:0-ás MEAFC siker született így előnyből várhatja Bagó László csapata ezt a mérkőzést.

Az idegenbeli sikernek akkor lesz valódi értéke, ha hazai pályán is győzni tudunk – vágott is bele Bagó László vezetőedző. Semmi nem dőlt el, annyi történt, hogy megszereztük a pályaelőnyt. A 3:0-ás eredmény csalóka. Kettő szettben is komoly hátrányból jöttünk vissza, amihez az elképesztő akarat es mentális erőn kívül a szerencse is kellett. Erre a faktorra nem alapozhatunk a jövőben, mert ahogy mondják, a szerencse forgandó. Fegyelmezettebb játékot várok el a játékosaimtól, és akkor nem fogjuk infarktus-közeli állapotba hozni a szurkolóinkat, mint tettük azt Dágon. Persze a szoros, izgalmas végjátékok adják meg minden sporteseménynek a sava-borsát, de talán jobb nem kisérteni a sorsot – zárta gondolatait a vezetőedző.

Pár nap elteltével újra pályán a csapat ismét a Dág ellen, de már hazai környezetben – kezdett bele kiváló center játékosunk Kozsla Ádám – Az idegenbeli első mérkőzés konzekvenciáját levontuk és eszerint készülünk a további összecsapásokra. Annak ellenére, hogy voltak hibák a játékunkban a csapat tagjai megmutatták, hogyan kell egymásért harcolni a nehezebb pillanatokban. Ahol nehéz pillanatokban nem mellesleg mögöttünk állt teljes vállszélességgel lelkes szurkolótáborunk is! Így hát hazai környezetben, ilyen hatalmas biztatás mellett ki kell szolgáljuk a kilátogatókat és magabiztos játékkal tovább kell növelnünk a megnyert meccsek számát!

A mérkőzésre a belépés ingyenes lesz és természetesen élőben követhető lesz a MEAFC YouTube-csatornáján. Azonban arra bíztatnak minden MEAFC szimpatizáns, szülőt és sportolót, hogy helyben buzdítsa a csapatot és kerüljenek együtt, egy lépéssel közelebb a döntőhöz.