Kezdőlap Uncategorized

Újra Miskolcon a Magyar Nemzeti Cirkusz

Negyed évszázad, azaz 25 év alatt nem csak Magyarország, hanem Európa egyik legelismertebb utazó cirkusza lett a Magyar Nemzeti Cirkusz. Ifj. Richter József a cirkusz igazgatója és társulata számos hazai és nemzetközi díjat nyert el, amelyeket szakmai zsűri ítélt oda a legjobbaknak.

A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia a magas színvonalú cirkuszi előadásra. 2018-ban a 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díját nyerték el, 2019-ben az Európai Parlament a társulatot BigTopLabel díjjal tüntette ki (Európa 3 legjobb cirkusza). 2020-ban egyedüli magyarként 6 év után, a 13. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-Pierrot díját ítélték a Magyar Nemzeti Cirkusznak.
Az idei évben ismét vadonatúj műsorral, vadonatúj artistákkal, minden idők leglátványosabb showműsorával készül a világhírű társulat, hiszen a cirkuszvilág legnagyobb sztárjai vendégszerepelnek az idei műsorban. Ámulatba ejtő akrobata számok, káprázatos produkciók a levegőben neves artisták előadásában.
Az ország első számú cirkuszműsorát a Nemzeti Cirkusz 8 tagú zenekar kíséri és az afrikai énekesnő Lady Masallah.
Városunkba 2020. március 19-29 között látogatnak el és a Pesti úton, a TTL parkolójában táboroznak le, hogy szórakoztassanak Bennünket 11 napon keresztül.
Forrás: www.magyarnemzeticirkusz.hu