Kezdőlap Uncategorized

Újra hazai pályán a Rotor együttes

Július 3-án egy igazán legendás rock együttest lát vendégül a Collins Klub. Az 1981-ban alakult, közel 40 éves miskolci Rotor zenekar újra hazai pályán koncertezik.

Talán sokan nem is tudják, hogy annak idején nem csak itthon volt kultusza a pörgős, feszes heavy metal zenét játszó bandának: a kétezres évek elején egy egyhónapos francia turnén is részt vettek, emellett Finnországban és Mexikóban is megjelentették egy-egy albumukat. Népszerűségüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megbízható forrásból származó információink szerint Budapestről is érkeznek rajongók a pénteki miskolci koncertre.

2019-ben, tizenkét kihagyott év után két új albummal jelentkezett a metál klasszikus a Még élünk válogatás, és a Most vagy soha lemezekkel. Azóta sem tétlenkednek: a karantén alatt egy újabb lemezen dolgoztak. A 13 dal el is készült, s noha már csak az utómunka van hátra, egyelőre még nem örvendeztetik meg a közönséget a friss dalokkal. Helyette a jól ismert riffekre bulizhat a borsodi közönség.

Aki a hosszú bezártság után egy jó kis klasszikus rock bulin eresztené ki a gőzt, annak a Collinsban a helye július 3-án pénteken, hiszen a koncert után rock diszkó is lesz hajnalig. Ott találkozunk!

További részletek: https://mizuborsod.hu/esemenyek/a-rotor-a-collins-szinpadan/