Kezdőlap Uncategorized

Újranyitnak a Miskolci Városgazda ügyfélszolgálati irodái

Hétfőtől a mélygarázs bérlet váltására már személyesen is van lehetőség. A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, az online bérletértékesítés továbbra is a megszokott módon történik, vagyis a bérletváltási igényt az ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu e-mail címen lehet jelezni, a bérlet érvényesség kezdő időpontjának megjelölésével. A Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai a megadott névre, címre átutalásos számlát állítanak ki, amely válaszüzenetben elektronikusan megküldésre kerül. Ha a számlát átutalással rendeztük, akkor a bérlet aktiválásra kerül, amelynek megtörténtéről elektronikus úton, vagy sms útján értesítjik az ügyfelet. Erre az évre vonatkozó felszíni bérleteket továbbra sem árusítanak.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata (Miskolc, Győri kapu 48-50.) is várja az ügyfeleket: hétfőtől – csütörtökig reggel fél 8-tól délután 4-ig, valamint a pénteki napon reggel 7:30 és délután 13:30 között.

Az ügyfélszolgálati irodák hétvégén és ünnepnapokon zárva tartanak. Fokozott figyelmet fordítanak a járványügyi szabályok betartására, várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására, és a maszkviselésre. Az ügyintézésre kérik, hogy minden alkalommal egyedül érkezzenek. Belépéskor testhőmérséklet-mérés történik, illetve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

Forrás:https://varosgazda.hu/ujranyitnak-miskolci-varosgazda-ugyfelszolgalati-irodai