Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2020. október 6-án hunyt el Eddie Van Halen, és bár azóta többször is szóba került egy esetleges emlékkoncert a nagy hatású gitáros tiszteletére, ez egyelőre nem valósult meg, a Van Halen egykori énekese, Sammy Hagar pedig nem tagadta, hogy csalódott emiatt.

"Nagyon csalódott vagyok, hogy ilyen rosszul kezelik az emlékkoncert kérdését. Ugyanazt a hozzáállást érzem, amit akkor tanúsítottak, amikor kiszálltam a bandából. Egy idő után valamiért nem működtek a dolgok, pedig az első 9 évben olyan volt, mintha testvérek lettünk volna és tényleg egy nagy, boldog családot alkottunk. Az biztos, hogy a drogoknak és a piának szerepe volt abban, hogy a helyzet rosszra fordult és elmúlt az a bizonyos varázs. Nagyon ronda dolognak tartom, hogy semmilyen formában nem emlékeztek meg minden idők legnagyobb gitárosáról és rockzenészéről. Persze ez csak magánvéleményem, nem tisztem beleszólni ebbe."