Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az amerikai színésznő, Whoopi Goldberg (1955) 30 év után ismét magára öltötte a védjegyévé vált apáca ruhát. Ennek apropója pedig nem más volt, mint hogy az Apáca-show 2. kerek évfordulója alkalmából a The View című show-műsorban számos eredeti szereplő közreműködésével elénekelték a film néhány ikonikus dalát, mint például az Oh Happy Day-t és a Joyful Joyful-t is. A dalokat, ügyelve a részletekre, hitelesen úgy adták elő, ahogy azt az eredeti filmben is láthattuk. A különleges rendezvény a nosztalgiázás jegyében telt, a fellépés során Whoopi is elérzékenyült és könnyekben tört ki a dal végén. A műsor jó alkalomként szolgált arra is, hogy beharangozzák az Apáca-show 3. részét – tudhattuk meg a Doily oldaláról. A stáb tagjai láthatóan szintén nagyon élvezték a visszatérést és nagy lelkesedéssel álltak a színpadra egy igazi öröméneklés keretében. A dal előadását követően a szereplők most is szembesülhettek a közönség 30 év alatt mit sem kopó szeretetével, a megható produkció pozitív kommentek sorát indította el. A felvételről készült videót pár nap alatt több, mint 970.000-ren tekintették meg. 

" Köszönöm, hogy összehoztátok ezt a találkozót. Sírok, mint egy kisgyerek, még mindig ugyanúgy megérint, mint amikor először láttam."- olvasható az egyik rajongótól. Ez a hosszászólás is bizonyítéka annak, hogy a rajongás, mint igazi mély érzés az idő múlásával sem változik.