Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy nap, nyolc kar, egy campus és kilencszáz gólya.

A hallgatói önkormányzat révén számos esemény színesíti a Miskolci Egyetem hallgatóinak mindennapjait, sok rendezvény ezek közül nagy hagyományokra tekint vissza. A hallgató önkormányzat (HÖK) végzi a különböző rendezvények szervezését és lebonyolítását, így a Gólyatábort is.

A hallgatói önkörmányzat lelkes munkájának köszönhetően az egyetemre sikeresen felvételiző diákok veszik birtokba néhány nap múlva az Egyetemvárost, hogy megismerkedjenek a campusszal, a leendő tankörtársakkal, a felsőbb éves hallgatókkal és a Miskolci Egyetem diákhagyományaival.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy mindenképpen készüljetek kényelmes, időjárásnak megfelelő ruhával és cipővel. Továbbá hozzatok magatokkal személyes iratokat és tisztálkodó szereket. Amennyiben valamilyen gyógyszert szedtek, ne felejtsétek otthon, de a fájdalomcsillapító is nagy segítség lehet. Bár szuper programokkal készülünk, a telefon (+töltő) elengedhetetlen ahhoz, hogy kapcsolatban maradjatok a családotokkal és a szervezőkkel.

Mi már nagyon várunk Titeket! /HÖK/

Idén is felbukkan számos olyan programelem, amely már-már hagyományosnak tekinthető, mint például a hivatalos megnyitó, a sportnap, a daltanítás, a csillagtúra vagy a tanbánya látogatása, de ezúttal még egy meglepetés flashmobbal is készülnek a szervezők.

Reméljük, az időjárás kegyes lesz hozzánk vasárnap, de mi minden helyzetre felkészültünk, jöhet eső, szél, a cél változatlanul az, hogy a legjobb élményeket szerezzétek! – írják a HÖK Facebook-oldalán.

/Fotók, forrás: HÖK Facebook, uni-miskolc.hu/