Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

4k-val, vezeték nélküli kontrollerekkel, régiós korlátozások nélkül jön a felturbózott N64.

A legendás konzol modernizált változata ugyan nem a megszokott formában és névvel, de annál ütősebb kivitelben érkezik, legalábbis az Analogue szerint. A cég többek között konzolos hardvereket is gyárt, most éppen az N64 megújulása van náluk soron.

Mint arról a PC Guru is beszámolt, a vállalat legfrissebb bejelentése szerint az Analogue 3D néven érkező konzol a Nintendo 64-es játékok 4k felbontásban történő megjelenítését ígéri az eredeti képarányokat megtartva, ráadásul 100%-os régiós kompatibilitással.

Hogy a licencek kapcsán mire számíthatunk, egyelőre még nem tisztázott, de az sem kizárt, hogy Európában is elérhetővé teszik a konzolt, ami valamikor 2024 során kerülhet majd a piacra.

Az árról szintén nem esett szó, mint ahogy arról sem, hogy milyen dizájnt kap majd az újdonság, az Analogue ugyanis eddig csupán néhány sejtelmes, ám annál sötétebb részletfotót tett közzé a konzolról.