Kezdőlap Uncategorized

A Benedekek sem hoznak meleget, bár egy kis napsütés akad abban a zsákban

A hétvégén sem várható enyhülés, marad az északias hideg hazánkban. Miskolcon és a környéken csapadékra nem kell készülni.

Igazából csak egy cirka hetet késik a tavasz, mert a jövő hét végén csendesedik a légmozgás, kevesebb lesz a felhő, sokkal több a napsütés és alaposan felmelegszik az idő.

Addig viszont még ne pakoljuk el a meleg kabátot, sőt az erős széllökések miatt a sapka is maradhat.Sőt a magasabb helyeken hózápor is lehet, ott elől maradhat az egész téli ruhatár. Vasárnaptól viszont térségünkben kevés lesz a felhő, épp ezért az éjjelek is hidegebbek lesznek, többnyire fagypont alatti hőmérséklet várható és délután sem lesz meleg, országszerte 10 fok alatt marad a csúcshőmérséklet. Miskolcon szombaton maximum 5 fokot mérhetünk egy gyengébb hideg frontnak köszönhetően, vasárnap akár 7 fok is lehet, az is könnyen meglehet, hogy reggel -7 fokra ébredünk.

Szóval igen, a tavasz még várat magára. Az is lehet, hogy csak az óraátállításra vár, hiszen még az idén az sem marad el. De türelem, jövő héten ilyenkor a meteorológusok szerint már érezhetjük az új évszak beköszöntét.