Kezdőlap Uncategorized

A férfi, aki túl sokat fogott

Egészen pontosan száznegyvenöt pokémont fogott el, vagyis mindet, mert a Pokémon GO játékban összesen ennyiféle található !

Delikvensünket Nick Johnsonnak hívják, 28 éves, és egy New York-i startup cégnél, az Applico-nál dolgozik. Már korábban posztolta, hogy száznegyvenkettőt elcsípett, mivel minden nap, munka után egészen éjfélig vadászott rájuk (gondolom komoly szociális élete lehet). De hiába, hiányzott neki három, a világ más tájain található Pokémon: név szerint Mr Mime, Kangaskhan és Farfetch’d. Hősünknek sem kellett több, nosza repülőre ült és elutazott értük Hong Kongba, Sydney-be és Franciaországba. Utolsóként az alábbi Kangaskhant kapta el.

2016-08-08T151933Z_1_LYNXNPEC7714Q_RTROPTP_2_NINTENDO-POKEMON-MASTER.JPG.cf

Johnson azt nyilatkozta, hogy kezdetben nem volt célja minden pokémont begyűjteni, de a 135. után rájött, hogy a világon nincs még egy olyan nagy mester (?????), mint ő, és ettől kezdve hajnali négyig-ötig űzte a játékot. Egy átlag magyar (de szerintem egy átlag amerikai sem) engedheti meg magának, hogy részt vegyen egy földkörüli utazáson (Willy Fog módra), főleg online pokémonokat hajkurászni, de Nicknek az álma vált ezzel valóra, és most ő lett minden idők legnagyobb Pokémon Go játékosa…

1470718615060

Szerezd meg hát mind ! – harsogta a szlogen akkor és Nick Johnson 2016-ban teljesítette a kihívást !

Függöny !!!