Szeptember 30-án az észak-karolinai Charlotte városába ért a Rolling Stones amerikai turnéja, a banda ikonikus frontembere, Mick Jagger pedig a buli előtt beugrott egy italra az egyik helyi bárba, ahol azonban senki sem ismerte fel, pedig a vendégek egy részének még jegye is volt az esti koncertre.

Egy újságíró másnap a Thirsty Beaver nevű bár egyik tulajdonosát, Brian Wilson-t kérdezte az esetről: "Brian állítólag egész délelőtt a törzsvendégek vérét szívta, akik 400 dollárért (124 ezer forint) váltottak jegyet a koncertre, de nem ismerték fel Mick Jagger-t, amikor ott állt mellettük. Őket még nem sikerült elérnem – vagy elbújtak szégyenükben, vagy csak elmentek dolgozni."

Egy baráti társaságban legalább a gyanú felmerült: az egyikük ugyanis a Twitteren megírta, hogy este azon vitáztak, hogy a közelükben iszogató férfi hasonlít-e egy kicsit Jagger-re, de azt ők sem gondolták, hogy valóban ő az.

A Stones jelenlegi turnéja mindössze pár héttel Charlie Watts halála után kezdődött, aki 1963 óta dobolt a bandában. A mostani koncerteken jó barátja, Steve Jordan vette át a helyét.