Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Június 16-án elindult a Mötley Crüe eredetileg 2020-ra tervezett visszatérő turnéja, amelyet Tommy Lee négy törött bordával kezdett meg, ezért a legtöbb dalban egyelőre Tommy Clufetos dobol helyette. Június 19-én Orlando-ban játszott a zenekar, Tommy Lee pedig ismét megemlítette a sérülését, azt azonban továbbra sem árulta el, hogy pontosan mi történt.

 
 
"Ez az utolsó alkalom, hogy erről a szarságról beszélek, mert már kurvára unom. Kb. két hete eltörtem négy kibaszott bordámat. Reccs. Ennyi volt az egész. Nem mondom el, hogyan történt, mert nem volt benne semmi extra. Én örülnék a legjobban, ha lenne egy menő sztorim erről, de nincs. Kibaszott gáz ez az egész. Biztos vannak itt olyanok, akiknek tört már el a bordájuk, és pontosan tudják, milyen fájdalmas így lélegezni, baszni, dobolni vagy bármit is csinálni. Na, mindegy. Tommy ezúttal is kisegít, én pedig nemsokára jövök vissza. A kibaszott show így is megy tovább!"
 
Tommy Lee az eddigi koncerteken csak az első három dalban, a Wild Side-ban, a Shout At The Devil-ben és a Too Fast For Love-ban dobolt, valamint később visszatért a Home Sweet Home-ra, amelyben zongorázott is.