A Queen gitárosa, Brian May is megosztott egy posztot egy elveszett gitárról, amely végül pont neki köszönhetően került vissza tulajdonosához, a 8 éves Emerson Liu Bancroft-hoz.

Mazz Murray találta meg az eltűnt gitárt egy metró állomáson, és ki is posztolta. Ezt a posztot osztotta tovább Brian May.
Mazz Murray brit színésznő  a We Will Rock You musicalnek köszönhetően ismerkedett meg és barátkozott össze May-jel. Először ő tette közzé a felhívást, majd a Queen gitárosa is megosztotta azt a hivatalos Instagram-oldalán közel hárommillió követőjével. Így értesült róla Emerson családja is, és mivel a kisfiú pontosan meg tudta mondani, hogy milyen kották voltak a tokban, bebizonyosodott, hogy a gitár valóban az övé, May pedig ezután még váltott is vele pár szót egy Zoom-hívás keretén belül.
 
"Egy kicsit megkésve posztolok erről, de igen, sikerült! Az elveszett gitár visszakerült jogos tulajdonosához, egy Emerson nevű fiatalemberhez, akiről szerintem még sokat hallunk majd a jövőben! Köszönet a fantasztikus Mazz Murray-nek és persze nektek is a megosztásokért, hiszen ezek mind kellettek ahhoz, hogy a történetnek jó vége legyen! Bebizonyosodott, hogy a közösségi médiának igenis vannak előnyei és hasznos dolgokra is lehet használni!"