Kezdőlap Uncategorized

EXIT HOUSE (új!) – Szabadulj ha tudsz!!

Egyedülálló szórakozási lehetőséget és maradandó élményt nyújt a belvárosi szabadulós játék.

ExitHouse. Egy hely Miskolcon, mely korosztálytól függetlenül mindenkinek egyedülálló szórakozási lehetőséget nyújt. Egy hely, ahová nagy bátorság kell, hogy belépj, s ha megteszed, minden tudásod össze kell szedned, hogy kijuthass.

exithouse 02 mizu miskolc

Juss ki csapatoddal egy titkos állatkísérlet helyszínéről!

Röviden a játékról…

Mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy különböző logikai és ügyességi feladatokkal megtaláljátok a kiutat, egy több mint 6 helységes szobarendszerből, amiből ha kijutsz sem biztos, hogy kint vagy!

A feladathoz nincs másra szükségetek, csak leleményességre, megfigyelőkészségre és csapatmunkára. Társaiddal egy történet részesévé válsz, ahol próbára tesszük képességeidet.

A visszaszámláló folyamatosan pörög,az izgalom egyre nő. A házban régen titkos állatkísérleteket végeztek, így sietnetek kell, mert ha nem juttok ki, talán Ti is kísérleti alanyként végzitek.

A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt meg kell találnotok. Minden tárgy, minden eszköz, lehet, hogy épp a szabadságotok záloga. Egyszerre 2-8 fő élheti át, hogy rejtvények, fejtörők, kódok, ügyességi és logikai feladatok megoldásával, kijut az Exithouse útvesztőjéből!

De vigyázz, ha bent maradsz talán Te is így végzed

exithouse 03 mizu miskolc

Várunk Titeket családdal, barátokkal, kollégákkal, 2-8 fős csapatokban, hogy átéljétek ezt a nem mindennapi élményt az Exithouse-ban, Miskolc belvárosában egy valódi kijutós játékban.

Foglalj időpontot

Kérdésed van segítünk!

Miskolc, Széchenyi u. 68.

TEL:06 30 973-7554

info@exithouse.hu

exithouse 04 mizu miskolc