Kezdőlap Uncategorized

Kocsonya Matiné – jót mozizhatsz a Kocsonyafarsang idején is !

A Művészetek Háza februárban különleges gyermekprogrammal kedveskedik a legkisebbeknek. A Kocsonyafarsang idején „Kocsonya matiné” címmel mesefilm vetítésekkel kedveskedik a kisgyermekeseknek és a nagyobbaknak egyaránt.

A közelmúlt sikerfilmjeit vetítik le újra, valamennyit 3D-ben, így ismét látható lesz az Asterix – Az istenek otthona, a Hős6os és A Madagaszkár pingvinjei.

p19ben86i01cn21u9a121b1im4lhq1 hos_6os_b12 madagaszkar_pingvinjei_p1_hun_620

Előzetesek :

http://youtu.be/VO1BtJwpZyE

http://youtu.be/JlNFxo4l74c

Vetítési időpontok :

Művészetek Háza Uránia Terem :
Február 6. – Asterix az Istenek Otthona 3D
Február 7. – Hős6os 3D
Február 8. – A Madagaszkár Pingvinjei 3D
Helyár valamennyi filmre : 750 Ft.

Művészetek Háza Béke Terem :
Február 6.-7.-8. : Swing
Helyár 550 Ft.

 

Ezzel még nem ér véget a gyermekprogram, hiszen 2015 február havában két mesefilm premiert is bemutatnak !

soharém
A Csingiling és a Soharém Legendája Csingilinget és tündér barátnőit egy grandiózus, fordulatokkal teli kalandra hívja, mely telis-tele van izgalommal. A vidám és tehetséges állattündérnek, Gidának az meggyőződése, hogy nem ítélkezhetünk a külső alapján – vagy állatok esetében a tépőfog alapján – így megbarátkozik a hatalmas és rejtélyes teremtménnyel, Soharémmel. Tündérkert többi lakója azonban félnek tőle és aggódnak, hogy rosszat hoz a közösségük számára.
CtP7E0Vl
Előzetes :

http://youtu.be/IGqXXWn80x4

Fenti sztoriból sejlik, hogy Csingiling legújabb kalandja leginkább a kislányoknak fog „bejönni”. A fiúknak sem kell azonban szomorkodniuk, mert ugyanebben a hónapban tanúi lehetnek Spongyabob legújabb kalandjának, amely a Ki a vízből ! címmel azt sugallja, hogy hőseink ezúttal a szárazföldön fognak kalandozni !spongebob_p2_620 Akik eddig is kedvelték Spongyabobot, azok az új kalandját is szeretni fogják, de az új animációs, 3D-s technikának köszönhetően valószínűleg új rajongókat is szerez majd a tengeri szivacs. Spongyabobékból sikerült úgy animációs (félig élőszereplős) filmet készíteni, hogy közben teljesen hűek maradtak az alapanyaghoz, és nem veszett el annak eredetisége. Az új mozi, hiába készült a legújabb technikával, nem fog csalódást okozni a keményvonalas Spongyabob-rajongóknak sem !
spongyabob-ki-a-vizbol-04-r
A veszélyes kalóz Alameda Jack, egy varázskönyv megszerzésével, minden leírt gonoszterve valóra válik, de ahhoz hogy használhassa, meg kell szereznie a víz alól az utolsó lapot, melyet a felszín alatt őriz a legendás, gerinctelen hősünk. Miután megszerezte, SpongyaBob barátai segítségével a szárazföldre indulnak, hogy ördögi tervét megakadályozzák. A mi világunk partjaira lépve, extrém és vicces helyzetekbe kerülve, megpróbálják menteni világukat. Van benne minden, ami kell : a rajzfilmsorozat sajátos humora, a szeretett karakterek, no meg Antonio Banderas (csajok, halljátok ?).
spongyabob-ki-a-vizbol-07-r

Előzetes :

Nincs is más hátra, ahogy az örökzöld sláger is sugallja : “Hallod-e Rozika, te, gyerünk a moziba be !” Jóska, Sára, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára és valahány név a naptárba – ti is is nyomás a Rozika után ! 

Részletes program : www.cinemis.hu

A filmekhez jó szórakozást kíván :
Lichtenstein Raymond
filmesztéta