Kezdőlap Uncategorized

Exkluzív riport Miss Európával, a miskolci Polgár Dottival

2017 november 9-én, Törökországban rendezték meg a rangos The Queen of Eurasia 2017 versenyt, ahol Magyarországot a miskolci Polgár Dotti képviselte, akit a megmérettetésen Európa legszebb lányának választottak!
Polgár Dotti fényképe.
Polgár Dotti fényképe.
Számos gyönyörűséget sikerült maga mögé utasítania a magyar leánynak, ezzel is bizonyítván, hogy a kelet-európai nők, ezen belül is a magyarok bizony igencsak elöl álltak abban a sorban, ahol a legendák szerint a szépséget osztogatták 😀

Nem hiába, a miskolci lányok szépségét a Szinva teraszon található szoborkompozíció is dicsőíti, most azonban egész Eurázsia, sőt az egész világ objektívebben megismerhette ezt a tényt, amelyet mi miskolciak eddig büszkén, de kissé szubjektíven hirdettünk. Képtalálat a következőre: „miskolci lányok szobor”

Polgár Dottival beszélgettünk a sikerről, eddig elért eredményeiről, a jövőről:

– MizuMiskolc: “Szívből Gratulálunk a Miss Europe címhez! Borsodi lány vagy, Miskolcon születtél, de jelenleg Budapesten élsz. Mivel telnek egy szépségkirálynő hétköznapjai?” 
– Dotti: “Egy modell iskolában dolgozom és a diákjainknak keresek minél több munkalehetőséget. Nagyon szeretném ha a későbbiekben is ezzel tudnék foglalkozni, hiszen mikor én 14 évesen elkezdtem a modellkedést, nem volt mögöttem senki, aki tudott volna segíteni. Azért is imádom a munkámat, mert azt csinálhatom, amit szeretek.

Polgár Dotti fényképe.

– MizuMiskolc: “Fiatal korod óta számtalan versenyen elindultál, mind a zenei tehetséged, mind a szépségeddel kapcsolatos próbatételeken, megmérettetéseken. Melyik számodra a fontosabb, a tehetség vagy a szépség? Melyik vonalon elért siker okoz neked nagyobb örömet, egy szépségversenyen, vagy egy énekversenyen?”
– Dotti: “
Egyértelműen a zene az, ami a legfontosabb az életemben. Úgy gondolom, ha már egy embernek mosolyt tudtam csalni az arcára, akkor már érdemes volt felállnom a színpadra. A későbbiekben szeretnék saját dallal elődrukkolni és a saját lemez is a terveim között van 🙂 ”

The Queen of Eurasia fényképe.

– MizuMiskolc: “Milyen tervek vannak a tarsolyodban, indulsz még hasonló szépségversenyeken vagy kimondottan más dolgokra szeretnél koncentrálni a jövőben?”
– Dotti: Ami a versenyeket illeti, jövöre is vannak tervben világversenyek, de erről csak januárban szeretnék beszélni. Viszont biztosan menni fogok és csinálom ameddig csak lehet, hiszen végtelen nagy boldogsággal tölt el ha efféle próbatételeken képviselhetem az országomat és az emberek büszkék rám.”

– MizuMiskolc: “Sok sikert kívánunk a jövőbeli megmérettetéseidhez!”
– Dotti: “Köszönöm szépen!”

Polgár Dotti fényképe.

köszönöm szépen a megkeresést:)
Dotti