Kezdőlap Uncategorized

Feczkó Tamás: Hiányzik a második családom, a DVTK

Feczkó Tamás mostanában az egyik legkedveltebb személy Miskolcon. A DVTK labdarúgó csapatának vezetőedzője, akinek az eredményei megkérdőjelezhetetlenek. Kicsit ismerkedjünk meg az érzéseivel a karanténhelyzet kapcsán! Csak Nektek, csak a Mizu Miskolcon!

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?

Nehezen, mert ahogy az egyik játékosom fogalmazott: hiányzik a második családom, a DVTK.

Mivel töltöd a napjaidat?

A járvány egyetlen pozitívuma, hogy több időt tudok tölteni a másfél éves fiammal, mint a korábbi 17 hónapban bármikor. Azonban, szívem szerint már most indulnék edzést tartani. Addig is a ránk szakadt rengeteg időt igyekszünk minél jobban kihasználni, nagyon sokat elemeztük a saját játékunkat és az ellenfelek játékát. Jutott idő külföldi csapatok mérkőzéseit is megnézni abból a szempontból, hogy keressük azokat az elemeket, amit be tudunk építeni a saját stílusunkba.

Mi hiányzik a legjobban a járvány előttről?

Elsősorban az állandó pezsgés, a mérkőzések adrenalinja, a közösség és a közönség. Az utóbbi mérkőzésekre gondolva hiányzik a hazai bajnokik hangulata, amikor több mint nyolcezren szurkoltak nekünk a DVTK Stadionban. Egyszerre jó érzés felidézni, és rossz érzés szembesülni a hiányával.

Hogyan látod a bajnokság jövőjét a járványhelyzetet követően?

A hírek szerint az MLSZ mindenképpen szeretné befejezni a bajnokságot, aminek én is nagyon örülök. Ugyanakkor az is valószínű, ha újraindul a bajnokság, akkor zárt kapuk mögött játsszunk majd. Az idő szűkössége miatt várhatóan szerda-szombat ritmusban következnek a találkozók, ezért minden játékosra szükség lesz, hogy eredményesek tudjunk lenni.

Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?

Megborotválkozom.