Kezdőlap Uncategorized

Fuss, jubilálj és tekerj a Maratoni Hétvégén!

Június közepén, Miskolcon, két sportág, két nemzetközi viadalán adhatnak számot felkészültségükről a sportbarátok. A 6. Maratoni Hétvégére – kortól, nemtől függetlenül – a terepfutás és a terepkerékpározás kedvelőit várják a Királyasztalon kijelölendő „erdei stadionba”.

A jubileumi, 25. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt  2017. június 17-én, szombaton rendezi meg a Marathon Club SE.  A csodálatos díszletet kínáló Bükk-hegységben. 3,5 km-től a kismaratonon és félmaratonon át a klasszikus maratoni távig kínálnak megméretési lehetőséget a futás és a természet szerelmeseinek. Az egyéni számok mellett maratoni váltók (4×10,5 km) is összemérhetik tudásukat.

A hangulatról az ország számos nagy futó- és triatlon versenyeiről ismert Péter Attila  gondoskodik, aki egyenesen Kaposvárról érkezik Miskolcra, hogy jó néhány korábbi maratoni győztessel, itthon és külföldön egyaránt magasan jegyzett kiváló sportemberrel együtt jubiláljon a házigazdákkal.

Az esemény aktuális előnevezési határideje 2017. április 30.

Futas4

Előnevezés, a verseny egyedi technikai pólójának megrendelése, további információk, fotók a  www.maratonclubmiskolc.hu  és a www.hegyimaraton.hu oldalakon található.

A 6. Maratoni Hétvége másnapján, 2017. június 18-án, vasárnap, azonos helyszínen rendezik meg a 6. Kondenzgyík Maraton elnevezésű nemzetközi terepkerékpáros viadalt, melyről a www.miskolcmaraton.hu oldalon lehet tájékozódni. Ugyanitt már lehetőség van az előnevezésre is!

Azok a sportemberek, akik szombaton futnak legalább 10, 5km-t, illetve vasárnap minimum 28 km-t kerékpároznak, kiérdemlik a ”Double Finisher”- pólót. A legkeményebbek, akik maratont futnak és legalább 56 km-t kerékpároznak, versenybe szállnak a „Double Finisher Extra”-vándorserlegért és különdíjért.

Bringa1+1

Az országban egyedülálló módon egy hétvégén azonos helyszínen két sportágban, két nemzetközi versenyt magában foglaló események  – a 6. Maratoni Hétvége -fővédnökségét dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere vállalta el.

Minden célba érkezőt egy tál meleg étellel, üdítővel és sok szeretettel várnak a Csanyik-völgy – Királyasztalnál kijelölt ”erdei stadionban”.