Kezdőlap Uncategorized

Gaspar Noé személyesen mutatja be új filmjét a CineFesten! SZENZÁCIÓ !!!

A 12. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik nagy meglepetése, hogy itt lesz látható először Magyarországon Gaspar Noé legújabb botrányfilmje, a Szerelem. A rendező a fesztivál vendége lesz, ahol személyesen mutatja be szombat este a filmjét, valamint közönségtalálkozón is részt vesz.

ob_117e7d_affiche-2

Gaspar Noé a 12. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál zárógálája, a díjak nyerteseinek kihirdetése után mutatkozik be a fesztivál és a gála vendégeinek, amely rendhagyó lesz a fesztivál történetében. Ezután 21 órakor kerül sor a Szerelem című alkotásának bemutatójára, amely után a közönség kérdezheti is a rendezőt a filmről.

gaspard_noe________c_house__jean_picon_668694726_north_554x Love-cover-765x415

A Szerelem a botrányfilmes Gaspar Noé legújabb alkotása, amelynek világpremierje a Cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában volt. Noé napjaink egyik legmegosztóbb francia szerzői filmese, aki olyan tabudöntögető, botrányfilmeket készített, mint az Egy mindenki ellen, Visszafordíthatatlan, és Enter the Void. A Szerelem című filmben explicit jelenetek sorával mesél egy szerelmi háromszögről, azon belül pedig egy fiú és egy lány szerelmére, annak érzelmi hullámvasútjára koncentrál. Noé a szexualitást és érzelmeket saját bevallása szerint is azért explicit tartalommal, szexjelenetek használatával mutatja be, mert szándéka volt, hogy valódi szerelmesfilmet készítsen, amelyben a szeretett felek között nem tabu beszélni nyíltan a szexről, fantáziákról és vágyakról.

A Szerelem csütörtökön és szombaton lesz látható Miskolcon, országos mozibemutatója szeptember 24-én lesz. A fesztiválon 3D vetítést és 2D vetítést is tartanak a filmből!

Vetítési időpontok:

09.17., csütörtök, 22:30 Uránia (3D)
09.19., szombat, 21:00 Nagyterem (2D) – a programban korábban nem szereplő pluszvetítés!
09.19., szombat, 23:00 Uránia (3D)

Trailer (csak felnőtteknek) :

A Visszafordíthatatlannal visszafordíthatatlanul beírta magát a legnagyobb direktorok közé. Botrányfilmes ? IGEN !  Kiváló rendező ? Naná ! Vajon az új filmjével csak újabb botrányt kavar, vagy egy újabb remekművet tesz le a filmművészet oltárára.

Hamarosan megláthatjuk…

Lichtenstein Raymond
filmesztéta