Kezdőlap Uncategorized

Holnaptól javítják az utakat Miskolcon

Az útburkolat javjtási munkáit március 16-án indítja el a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. alvállalkozó bevonásával, több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel. Ugyan a kátyúzási munkákat többféle technológiával végzik egész évben, a nagyfelületű útjavítási munkák csak csak a melegebb idő beköszöntével, illetve az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődhetnek el.

Az úthibák helyreállítása a Szinva, Fonoda, Csabavezér, Bertalan, Erenyő utcák, Martinkertváros, illetve Ómassa területén kezdődnek. Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány rossz állapotba került forgalmasabb mellékutcát. Az elmúlt napokban, hetekben a Társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése és a korábbi egyeztetések alapján, a javítási munkák előkészítése folyt, mely alapján kijelölésre kerülnek a javításra kerülő útszakaszok. A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, egyes szakaszokon így torlódás alakulhat ki.

Arra kéri a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek majd.