Horgonyt fel!- Hajózzunk együtt melegebb éghajlatra!

Jónéhány hajótársaság indítja útnak hajóit a következőhetekben. Ha Ön is tervezi, hogy elhagyja a szárazföldet, akkor érdemes párdolognak utánanézni. Ezeket szedtük egy csokorba!

Az MSC Cruises a világ egyik legkedveltebbhajótársasága és egyben utasaink elsőszámú kedvence, 1960 óta. Atársaság teljes neve a Mediterranean Shipping Company. A ma mársvájci tulajdonú olasz hajótársaság hajóin hamisítatlan olasz hangulaturalkodik, úgy a vendégszeretet, mint az ételek-italok tekintetében!

Saját tapasztalataink alapján igazi szakértelemmel segítünkutasainknak az MSC hajóutakkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában és afoglalásban. 

A következő pár percben abban szeretnénk segítséget nyújtanimilyen feltételeknek kell minden utasnak megfelelnie ahhoz, hogy a hajóraléphessen:

Biztonságos hajózás:

A fokozott egészségügyi és biztonsági előírások célja, hogyaz MSC Cruises kimagasló élményeket biztosítson a nyaralás időtartama alatt – afoglalástól a fedélzeten eltöltött időig. Az MSC Cruises folyamatosan mérlegelia pandémiás helyzet alakulását, és szükség szerint újabb szigorú szabályokatléptethet életbe. Az MSC Cruises az aktuális helyzetnek megfelelően újegészségügyi és biztonsági szabályokat léptethet életbe – a változásokról azMSC Cruises weboldalain tájékozódhat. A kapcsolattartási adatok megadásakötelező minden vendégünk számára, hogy az esetleges fontos változásokrólértesíteni tudjuk őket. A könnyített webes check-in használatával juthatnakhozzá vendégeink a jegyeikhez, utazási dokumentumokhoz és kitölthetik akötelező egészségügyi kérdőívet. Az utasok vegyék igénybe a fedélzetiszolgáltatások előzetes foglalásának lehetőségét, hogy ezzel is elkerülhessék asorban állást és tumultuózus helyzeteket. Minden utas számára kötelező olyan biztosítástkötni, amely a covid-19 járvánnyal kapcsolatos kockázatokra is kiterjed. Avendégeink számára új MSC COVID-19 Protection Plan biztosítási csomagotkínálunk, amely nem csak az utazás időtartamára, de az azt megelőző és aztkövető időszakra is vonatkozik, beleértve a törlést valamint az egészségügyi ésutazási költséget.

Beszállásnál:

– Az olasz területre belépő utasainknak a beszállástmegelőző 48 órán belül kötelező covid-19 tesztet végezniük (RTPCR vagyantigen). A teszt eredményeit beszállásnál be kell mutatni.
– Minden utasnak részt kell vennie egészségügyi szűrésen, beleértve azegészségügyi kérdőív kitöltését, melyet a hajójeggyel együtt küldünk ésérintésmentes testhőmérséklet vizsgálaton, valamint covid-19 teszten.
– A beszállás folyamata új szabályok és eljárási rend szerint történik. Azérkezés a kikötőbe meghatározott időintervallumban történik, a szabad mozgást aszükséges társasági távolságtartásra vonatkozó szabályok betartása érdekében.
– A beszállási pontokon a megszokottnál is kiterjedtebb fertőtlenítéstvégeznek, melyek a fedélzeti protokollt követik.
– Nem szállhat fel olyan utas, aki lázas (testhőmérséklet > 37,5 C/99.5 Ffok), köhög, légzési nehézségei vannak, hidegrázásban szenved, test- és/vagyizomfájdalmak gyötrik, fejfájása van, kapar a torka, rossz közérzettől szenved,vagy nem érzi az ízeket és/vagy szagokat. Nem szállhat fel a hajóra az, akiilyen tüneteket észlelt magán a beszállást megelőző 14 napban. Nem szállhatfel, aki feltételezhetően vagy bizonyítottan találkozott olyan emberekkel, akikcovid-19 betegségben szenvednek (beszállást megelőző 14 napban).

 

A fedélzeten fokozott higiéniai és tisztasági eljárásirend:
– Új fertőtlenítési módszerek érhetőek el, köztük elektrosztatikus spray, hogya baktériumokat és vírusokat megölje, valamint kórházi-szintű fertőtlenítőtermékek.
– Gyakoribb takarítás a hajó teljes területén, képzett személyzet, kiemeltfigyelem a sokak által használt tereken és a gyakran megérintett felületeken. Aközösségi használatú területeket minden éjjel fertőtlenítik.
– A kabinokat naponta takarítják, kiemelt figyelmet fordítva a gyakranmegérintett felületekre, emellett minden utazás végén alapos áttakarítás.
– 100%-ban friss, külső levegő minden kabinban és a közösségi területeken. Alevegőt nem cirkuláltatják vissza a kabinokba és a hajóba sem.

A hajóra nem szállhat fel, amennyiben:

– lázas (testhőmérséklet > 37,5 C/99.5 F fok), köhög,légzési nehézségei vannak, hidegrázásban szenved, test- és/vagy izomfájdalmakgyötrik, fejfájása van, kapar a torka, rossz közérzettől szenved, vagy nem érziaz ízeket és/vagy szagokat. Nem szállhat fel a hajóra az, aki ilyen tüneteketészlelt magán a beszállást megelőző 14 napban.
– feltételezhetően vagy bizonyítottan találkozott olyan emberekkel, akikcovid-19 betegségben szenvednek (beszállást megelőző 14 napban).
– olyan ország állampolgára, melyre átmeneti utazási korlátozások vannakérvényben (pl. több ország nem ad vízumot, megtiltja a beutazást egyes másországok állampolgárainak, vagy korábbi utazások alapján). 

Böngéssz egy kicsit weboldalunkon és kérj ajánlatot tőlünk:

https://ntours.hu/hajoutak/foldkozi-tenger-nyugat/hajonev-osszes/ab267fad9f02ea980cec7377f532db2b