Meghosszabbította a szerződését Könyves Norbert, aki a Merkantil Bank Liga előző kiírásában 15 alaklommal talált be az ellenfél kapujába.

„Azzal a céllal érkeztem tavaly nyáron Diósgyőrbe, hogy a klubbal együtt térjek vissza az első vonalba. Sajnálom, hogy az első évben nem így történt, mert úgy gondolom, hogy a DVTK-nak az élvonalban a helye. A célom nem változott, és hiszek abban, hogy diósgyőri mezben is lövök majd gólokat az NB I.-ben, ezért hosszabbítottam meg a szerződésem. Még négy hét maradt hátra a bajnoki rajtig, addig sok munka vár ránk, amit el is végzünk. Az elmúlt hetekben sorra érkeztek az új igazolások, akiknek persze kis idő még kell a beilleszkedéshez, a ritmus felvételéhez, és az edzői elképzelések átvételéhez. Jó támadókat igazolt a a DVTK, de egész karrierem során meg kellett küzdenem a játéklehetőségért, mindig azt mondtam, ha nem vagyok elég jó, ajándékba úgysem kapok helyet a kezdőcsapatban. Bízom benne, hogy jobb, és még ami fontosabb, sikeresebb idényünk lesz, és még többet tudok hozzátenni a csapat teljesítményéhez!”– idézi fel Könyves Norbert szavait a klub hivatalos oldala.

Németh Márió viszont távozott. A középpályás tavaly nyáron érkezett, és az előző idényben 28 mérkőzésen 2 gólt szerzett.

Rajta kívül Eperjesi Gábor, Makrai Gábor és Szeles Tamás is engedélyt kapott arra, hogy új csapatot keressen, mert megfelelő ajánlat esetén a piros-fehér klub elengedi őket.