Kezdőlap Uncategorized

Mézeskalács illat, kézműves portékák, kóstolók – Az év utolsó Termelői Napja az Erzsébet téren

A karácsonyvárás jegyében ünnepi hangulattal, kóstolókkal, kézműves termékekkel, kreatív foglakozásokkal és a Classic Brass Band Quintet koncertjével várnak mindenkit december 15-én, az Erzsébet téren.. Az adventi készülődés részeként a kiállítók standjainál is megtalálhatjuk majd az ünnep kellékeit, de akár a karácsonyi ajándékot is beszerezhetjük.

Ha még hiányzik néhány ajándék a fa alól, akkor itt a lehetőség, hogy beszerezzünk egy-két meglepetést; egy igazi kézműves remekművet, vagy bio terméket. Akár magunk is készíthetünk kreatív karácsonyi díszeket a MINŐIES Alapítvánnyal, kóstolhatunk mézeskalácsot, házi süteményt és csokoládét; mindent, ami szem-szájnak ingere.

11 órától fellép a Classic Brass Quintet. A magasan kvalifikált zenészekből és zenetanárokból álló formáció célja, hogy közelebb hozza az emberekhez és főként a fiatalokhoz az élőzenét a rézfúvós zene különleges és gazdag hangzásvilágán keresztül. Az együttes sokoldalú repertoárjában, a komolyzene klasszikusaitól, a jazz örökzöldjein át, egészen a mai slágerekig minden megtalálható. A decemberi Termelői Napra különleges ünnepi műsorral készülnek, ahol mindenki meghallhatja majd a szívéhez legközelebb álló karácsonyi dallamokat.

A Termelői Nap az elmúlt években a miskolciak egyik legkedvesebb rendezvényévé vált. Egy-egy vasárnap több százan megfordulnak a téren, ahol nemcsak a bevásárlást intézhetik el, de néhány felhőtlen órát is eltölthetnek. Találkozási pontot jelent a termelők és a fogyasztók között, elősegítve így a tudatos vásárlást; emellett pedig lehetőséget biztosít a helyi őstermelőknek is.

Esemény: https://mizuborsod.hu/esemenyek/miskolci-termeloi-nap/