Arany, ezüst, bronz, minden jutott a miskolciaknak.

A hétvégén Szekszárdon járt a miskolci Justitia Fuji-Yama SE a XVI. Cikádor kupa elnevezésű karate versenyen, amelyen 8 versenyzővel, 2 edzővel (Sensei Kis Virág, Sensei Grudzinski Zsolt) és 3 bíróval (Sensei Pálinkás András, Sensei Oláh Sándor, Sempai Oláh Fanni) vettek részt.
Az utánpótlás versenyről a gyerekek mindannyian éremmel térhettek haza. A legfiatalabb sportoló Kazai Bendegúz volt, aki a 6-7 éves fiú kata C kategóriában ért el 1. helyezést.
A 8-9 éves lány kata B kategóriás versenyszámban Huszár Bianka két győzelemmel és egy vereséggel az ezüstérmet szerezte meg.
A 10-11 éves lány C kategória versenyzői között ketten is képviselték a miskolci egyesületet. A Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola Tokui dojo növendékei a döntőig meneteltek, ahol egymás ellen kellett bizonyítaniuk. Végül Huszár-Kovács Boglárka szerezte meg az aranyérmet, míg Gajdos Réka nyakába az ezüstérem került.
A 14-15 éves lány kata B kategóriában Tóth Petra az előkelő 3. helyet szerezte meg.
Kovács Száva a kadet lány kata A kategóriás versenyszámban képviselte a miskolci egyesületet, aki az aranyérmet szerezte meg.
A kadet és junior férfi kata kategóriában egymás ellen küzdöttek a Justitiások. Végül Suszterics Gergő lett az aranyérmes és Elekes Máté állhatott fel a dobogó második fokára.
Kiváló gyakorló verseny volt karatékáik számára, jövő héten egy újabb próbatétel a hazai rendezésű Avas kupa – 15. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny következik Miskolcon, majd további pontokat gyűjthetnek a kvalifikációs versenyeken Rijekában és Bialsko Bialában.